Unieke wandelvakantie ervaring

Geen massatoerisme. Authenticiteit en de beleving van de echte natuur, cultuur tijdens een wandelvakantie. Wij brengen een wow factor door kleine details toe te voegen zoals een kampvuur, slapen in de woestijn etc.  

Groepsreizen & Individuele reizen

Wij bieden zowel groepswandelreizen als Individuele wandelvakantie omdat wij met trots de wandelspecialist van Nederland zijn. We zijn uniek in de bestemmingen en werken samen met lokale gidsen die trots zijn op hun land/gebied om dit met jou te delen.

Kleinschalige Hotels

Tijdens de wandelvakantieverblijven we in comfortabele hotels om lekker uit te rusten na een dag wandelen. Geen massa hotels en genieten van een lokaal biertje, gezelligheid en genieten. Alle kamers hebben een heerlijk bed, goede douche en een prima ontbijt.. dat is wat je nodig hebt!Een Wandelvakantie iets voor jou?

Je hebt al vele bestemmingen gezien en zoekt authentieke wandelreizen om het massa toerisme te vermijden? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij zijn de specialist in Wandelreizen en bieden jou groepswandelreizen, individuele wandelreizen en wandelreizen op maat.

Wandelreizen 4you is een onderdeel van Nichetravel4you.com een gespecialiseerd bedrijf in Nichemarkten. De focus ligt bij ons niet op de bulk toeristen maar we willen goed zijn om in de behoefte voorzien van specifieke doelgroepen. Wij onderscheiden ons met name door unieke thema’s en wandelreizen met een twist. We willen geen standaard wandelpaden langs maar echt de lokale natuur/cultuur laten zien. Lekker eten in lokale restaurants, bbq aan in de natuur, genieten! Het zijn informele wandelreizen en we willen een leuke tijd te hebben. We willen graag samen de reizen doornemen en je hoeft dus niet online te boeken. Tijdens de wandelreizen zorgen wij dat je koffer wordt vervoerd, je wordt netjes opgehaald van het vliegveld.. allemaal volledig verzorgd.

Wandelvakantie 4You zekerheid

Wij als wandelvakantie 4you bieden unieke bestemmingen en willen jou een comfortabel gevoel geven dat je geld veilig is bij ons. Wandelvakantie 4You heeft gekozen om zich aan te sluiten bij STO en VVKR. Het is een organisatie wat een garantieregeling aan jou aanbiedt voor het boeken van een reis via Wandelvakantie 4You. Als Wandelvakantie 4You in een situatie terecht zou komen waar een financieel onvermogen speelt, de reisgelden die al betaald zijn worden dan gegarandeerd. Ook goed om te weten is tijdens de single reizen wordt repatriëring geregeld via het garantiefonds. Dit is een mooie aanvulling op je eigen reisverzekering.

STO Garantieregeling

STO biedt reisorganisatoren een garantieregeling, zodat zij voor hun pakketreizen kunnen voldoen aan de wettelijk verplicht gestelde garantieregeling. Deze verplichting is opgenomen in het burgerlijk wetboek onder artikel 7.512 en luidt als volgt: “De reisorganisator neemt de maatregelen die nodig zijn om te verzekeren dat, wanneer hij wegens financieel onvermogen zijn verplichtingen jegens de reiziger niet of niet verder kan nakomen, wordt zorg gedragen hetzij voor overneming van zijn verplichtingen door een ander hetzij voor terugbetaling van de reissom of, indien de reis reeds ten dele is genoten, een evenredig deel daarvan. Indien de reiziger reeds op de plaats van bestemming is aangekomen dient, voor zover de reisovereenkomst dat vervoer omvat, in ieder geval te worden zorg gedragen voor de terugreis.”“Een reisorganisatie kan voor haar pakketreizen alleen gebruikmaken van STO wanneer zij lid is van de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR). Voor niet pakketreizen geldt deze verplichting niet. “

“STO wil niet-pakketreisaanbieders een garantieregeling bieden, zodat zijn aan hun klanten financiële zekerheid kunnen geven. Hoewel dit wettelijk niet verplicht is, geeft dit de reiziger een extra service en krijgt deze volledige zekerheid over betaling. Bij andere garantieregelingen is deze mogelijkheid er niet.”

“Als je een reis boekt bij één van onze leden, reis je in kleine groepen of op individuele basis en overnacht je vaak in authentieke accommodaties op unieke locaties en met respect voor de lokale cultuur, tradities en werkwijzen. Onze reisspecialisten onderscheiden zich door hun betrokkenheid en expertise. Of dit nu een bijzondere trektocht is in de Himalaya, een wandelarrangement in Engeland, een stedentrip naar Parijs of een safari in Afrika. We vertegenwoordigen een rijk geschakeerd aanbod op vele bestemmingen.”

Samenwerking greenseat

Je gaat op vakantie voor de beleving, het avontuur, om nieuwe mensen te leren kennen of voor je welverdiende rust. Dat die reis ook negatieve gevolgen heeft voor het klimaat, daar zit natuurlijk niemand op te wachten. Gelukkig zijn er nieuwe ontwikkelingen op het gebied van duurzame vervoersmiddelen, maar het zal nog jaren duren voordat wij er daadwerkelijk gebruik van maken. Om nu al groener te reizen moeten we dus iets anders doen. Via GreenSeat kan dat!

Ook jouw reis draagt bij aan klimaatverandering door de uitstoot van CO2. Wanneer je kiest voor een vervoerswijze die minder fossiele brandstoffen verbruikt, zorg je dat de CO2-uitstoot van je reis beperkt blijft. Alleen is het niet altijd mogelijk om de meest groene vervoerswijze te kiezen.