Waarom een wandelvakantie 4You


Unieke wandelvakantie ervaring

Geen massatoerisme. Authenticiteit en de beleving van de echte natuur, cultuur tijdens een wandelvakantie. Wij brengen een wow factor door kleine details toe te voegen zoals een kampvuur, slapen in de woestijn etc.  

Groepsreizen & Individuele reizen

Wij bieden zowel groepswandelreizen als Individuele wandelvakantie omdat wij met trots de wandelspecialist van Nederland zijn. We zijn uniek in de bestemmingen en werken samen met lokale gidsen die trots zijn op hun land/gebied om dit met jou te delen.

Kleinschalige Hotels

Tijdens de wandelvakantieverblijven we in comfortabele hotels om lekker uit te rusten na een dag wandelen. Geen massa hotels en genieten van een lokaal biertje, gezelligheid en genieten. Alle kamers hebben een heerlijk bed, goede douche en een prima ontbijt.. dat is wat je nodig hebt!wandelvakantie 4You, wie zijn wij?

Wandelvakantie is een onderdeel van het wereldwijde concept NicheTravel 4You. Wij zijn met trots een bedrijf gericht op travel concepten voor specifieke doelgroepen.

Wij van LUX 4You begrijpen jou volledig. De meeste klanten van ons hebben geen interesse in een standaard wandelvakantie en willen een unieke beleving. Wij onderscheiden ons door een wandelvakantie aan te bieden met een unieke beleving en een wow factor creëren. Het doel van onze wandelvakantie is om een betere indruk te geven van de lokale natuur/cultuur. Wij werken daarom samen met gidsen die lokaal wonen om authenticiteit te bevorderen tijdens de wandelvakantie. Wij willen wegblijven van massa toerisme en verblijven in gezellige lokale hotels. Als voorbeeld hebben we buiten europa trips en wilderness tours in Schotland en Noorwegen.

Wat voor een reizen organiseren wij?

Wij vinden het leuk om een kampvuur te bouwen en te genieten van een borrel onder de sterrenhemel, dat is voor ons een wandelvakantie waar het om gaat. Onze gidsen hebben jarenlange wandelreizen ervaringen en wonen vooral lokaal. Hierdoor kunnen ze net iets extra’s geven en vertellen tijdens de wandelvakantie. Er zijn al vele vriendschappen ontstaan tijdens een groep wandelvakantie maar organiseren ook individuele reizen. Wij stippelen de wandelvakantie uit en jij kan de wandelreis zelf uitvoeren, wij zijn de wandelvakantie specialist!

De eigenaar van 4You is Nederlands en vind kwaliteit belangrijk en gaat regelmatig mee op reis om te kijken wat we kunnen verbeteren en gezellig een biertje mee te drinken. Wij selecteren onze lokale partners dan ook zorgvuldig omdat kwaliteit erg belangrijk is tijdens de wandelvakantie. Kortom, je kan deelnemen aan onze groepswandelreizen of wij stippelen de wandeling voor je uit en regelen alles er omheen.

Hoe te boeken? Wij vinden het leuk om samen de wandelvakantie door te nemen. Stuur ons een e-mail en nemen meteen contact met je op, we sturen een bevestiging en boeken maar.. Ga je ook mee?